318659632

Over mij

 

De Meditatiesalon; ontdek wat jij nodig hebt voor jouw welzijn

Ik wil je iets vertellen over de Meditatiesalon.
Mijn naam is Sandra van Schagen.

Na 25 jaar werkervaring in de ouderenzorg (geriatrie) heb ik mijn eigen onderneming opgericht; De Meditatiesalon.

De ervaringen op de werkvloer en ook mijn persoonlijke ervaringen, hebben ertoe geleid dat ik de opleiding tot meditatiedocent heb gevolgd en nu meditatielessen geef aan volwassenen en tieners.

Wat ik veel om mij heen zie en ook bij mezelf merk, is dat we in onze moderne tijd van leven veel bezig zijn met welvaart, terwijl we misschien meer behoefte hebben aan welzijn.

Welvaart gaat over groter, hoger, beter, mooier, sneller en vooral meer van alles…..

Terwijl welzijn gaat over, rust, vrede (tevreden zijn), lekker in je vel, aanvaarding, acceptatie, ontspanning, en zo veel meer.

Welvaart is alles buiten jezelf, geluk van buiten jezelf halen.
Terwijl welzijn gaat over alles wat van binnenin jezelf leeft.
Welzijn is een staat van zijn, een staat van verbinden met alles wat is. Want vrede en geluk is al aanwezig in jou, je hoeft je hier alleen mee te verbinden. Het opzoeken in jezelf.

Best gek eigenlijk dat wij dat verbinden met onszelf zo zijn kwijt geraakt. Hoe verbind je je nou met jezelf, met je binnenwereld, met alles wat al aanwezig is in jou. Dat deel in jezelf waar zoveel informatie ligt opgeslagen, om jou te helpen het leven aangenaam te maken.

Hiervoor hoef je je alleen maar te verbinden met je binnenwereld. Contact met jezelf en ontdekken wat er echt toedoet voor jou.

Welzijn in plaats van welvaart. Ik nodig een ieder uit om te kiezen voor welzijn en op ontdekking te gaan wat jij nodig hebt voor jouw welzijn.

Dat help ik je ontdekken in de Meditatiesalon.

Meditatielessen