318659632

Klankreizen

Klankreis “Dans van het leven” in de Hensbroeker Kerk

6 juni 2024
20.00-21.00 uur
19.30 uur inloop

Kosten € 22,50

Op 6 juni organiseer ik weer een klankreis in de kerk van Hensbroek.

De kerk leent zich prachtig voor activiteiten die vragen om een mooie akoestiek. Mijn klankschalen, die ik ook bij mijn meditatielessen gebruik, komen hier ook goed tot zijn recht. Ik wil graag een klankreis aanbieden om zo met elkaar een mooie reis te maken langs klank, gevoel, en beleving. Samen met elkaar, en toch voor jezelf. Ik nodig je graag uit.

Wat kun je verwachten?

In deze klankreis neem ik je mee op een reis. In deze reis word je begeleid door de klank van de klankschalen en meditatie. Deze klankreis heeft als thema “Dans van het leven”. Laat je verrassen, net als, de dans van het leven zelf, en kom genieten van een ontspannende klankreis.

Deze klankreis is vooral bedoeld als een beleving, als ontspanning. Er kan diepe ontspanning bereikt worden doordat het van klank bekend is dat klank een diepgaand effect heeft op het welzijn van lichaam en geest. Tijdens de klankreis vertel ik hier meer over.

Voor deze klankreis heb je nodig;
– een yoga-mat met een kussen van een tuinstoel of een matrasje.
– een dekentje. Dit kan ook een slaapzak zijn. Dat is lekker warm, zeker in de winter.
– en eventueel een kussentje.
Deze benodigdheden dien je zelf mee te brengen. In de kerk zijn ook stoelen aanwezig, als je liever zit, kan dat natuurlijk ook.

De avond start om 20.00 uur, en vanaf 19.30 uur is de inloop. Na afloop drinken we thee en is er gelegenheid om ervaringen te delen.

Graag aanmelden via onderstaand Aanmeldformulier of via Sandra@demeditatiesalon.nl

 

meditatiedagen
Meditatiedagen

Ik wil mij aanmelden voor de Klankreis "Dans van het leven"

Datum